‘HEB UW NAASTE LIEF ALS UZELF ‘ GALATEN 5:14

WERK MEE MET DE OVERHEID OM HET VIRUS TE BEPERKEN
Zoals u al heeft gehoord is er in Nederland besloten om niet alleen alle evenementen waar men meer dan 30 mensen verwacht uit te stellen, maar ook zoveel als mogelijk het samenkomen te minimaliseren. Ook wij als gemeente volgen hierin o.a. de richtlijnen van het landelijk beleid met betrekking tot de coronavirus. Daarom is er besloten om de wekelijkse zondag samenkomsten voorlopig anders in te richten en over te stappen op Facebook. De vrijdagavond (toerusting) starten vanaf 05 juni 2020.

MEDEWERKEN TEN GOEDE VOOR HEN DIE HEM LIEFHEBBEN
Dit is een andere tijdzone waar we als kinderen Gods in terecht zijn gekomen en geloven dat GOD alle dingen zal laten medewerken ten goede voor hen die Hem liefhebben. Laten wij massaal reageren op deze nieuwe beweging. KLIK OP DEZE LINK HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM OF VIA DE GEMEENTE WEBSITE HTTP://WWW.FRIENDSINCHRISTMINISTRIES.NL/ . Vind onze pagina leuk en volg ons. U bent dan verzekerd dat u zo onze zondagdiensten en activiteiten niet hoeft te missen. DE LIVESTREAM DIENST OP DE ZONDAGEN BEGINT OM 10.00 UUR.

VERDERE INFORMATIE
Wijzigingen zullen wij zo spoedig mogelijk doorgeven via e-mail of onze website www.friendsinchristministries.nl en app. Nadere informatie over onze andere activiteiten wordt nog bekend gemaakt, blijft u de mededelingen via de app of andere kanalen volgen.

Voor uw vragen zijn we bereikbaar via e-mail: info@friendsinchristministries.nl                                                                Namens: de voorgangers Millerson
Leiders & medewerkers
Friends In Christ Ministries